TEXEL

Waddeneiland

Een weekje Texel, een weekendje Texel of zomaar een paar dagen ‘tussendoor’. Ons eiland heeft áltijd een magische aantrekkingskracht. Warme zomerdagen aan zee, waarbij de dag opeens uren langer lijkt te duren. Die frisse duik in zee kan dus eindelijk van je ‘bucketlist’ af. Of voel de kracht van de wind tijdens een pittige herfststorm. Armen wijd, jas open en leun maar achterover! En zelfs de meeste nuchtere ‘overkanter’ smelt bij de aanblik van rondrennende lammetjes, zodra het voorjaar in de lucht in hangt. Wij zijn nog altijd zielsgelukkig dat wij op het eiland mogen wonen, werken en leven.

Wie de boot pakt om uit te waaien op Texel, kan zich ook even onderdompelen in dat eilandleven. Het gevoel van vrijheid, de tijd nemen voor lekker eten of een beetje ronddwalen in de natuur. Heb je nog meer redenen nodig hebben om je partner, vrienden of familie over te halen voor een overnachting in Hotel De Lindeboom? Wij helpen je een handje!

beleef & geniet

Hotel De Lindeboom is een fijne uitvalsbasis voor een weekendje weg of paar dagen Texel. Je hebt keuze uit comfortabele en luxe hotelkamers. Een plek voor jezelf, om heerlijk te relaxen. In de Brasserie of Drank- en Spijslokaal Het Schoutenhuys worden eerlijke gerechten geserveerd. De koks laten je kennismaken met de pure smaak van het eiland.

Laagdrempelig, gezellig en de hele dag geopend. De Brasserie serveert lunch en diner, waarbij je heerlijke, huisgemaakte gerechten proeft.

Dineren, maar dan nét even anders. Aan tafel serveren we ‘gerechies’. Op je bord krijg je een heerlijke creatie met vlees, vis of groente. Een bijzonder avondje uit!