uit eten op texel

Heerlijk lunchen en dineren

Hotel De Lindeboom maakt van je lunch of diner graag het hoogtepunt van de dag. Onze geheime ingrediënten? Een gastvrij welkom en verrassende gerechten met véél Texelse producten.

Wij hebben twee restaurants en een zonnig terras direct aan het plein; een hotspot voor winkelend publiek en marktbezoekers. De Brasserie is een gezellig restaurant, een bruisend hart in het centrum van Den Burg. In Drank- en Spijslokaal Het Schoutenhuys is het genieten van een avondje uit. We voeren geen standaard menukaart. Er staan uitsluitend kleine gerechies op de kaart. Proef de liefde voor pure producten! Naast de smaaksensaties word je ook betoverd door het prachtige pand. Het Schoutenhuys stamt uit 1652; het hele interieur ademt volop historie!

Reserveer hier online of neem contact met ons op.

Brasserie de Lindeboom
+31 (0) 22 231 2041

Drank- en Spijslokaal Het Schoutenhuys is op vrijdag en zaterdag geopend. Reserveren gewenst! Telefonisch of per mail:
+31 (0) 22 232 1032

info@lindeboomtexel.nl

Brasserie de lindeboom

De Brasserie, met de zonnige serre, is een culinaire ontmoetingsplek. Hotelgasten, Texelaars en toeristen gaan bij ons aan tafel. Koffie met huisgemaakte taart, een rijk belegde sandwich of Texels biertje. Op de menukaart vind je altijd iets lekkers! Dankzij de gastvrijheid en gezellige sfeer voel je je snel thuis. Onze deuren staan de hele dag open voor ontbijt, lunch, diner of een tussendoortje.

Keuken geopend: 11.30 – 20.30 uur.

DRANK- & SPIJSLOKAAL HET SCHOUTENHUYS

Geopend op vrijdag en zaterdag

Achter een historische gevel schuilt een prachtig authentiek restaurant. Drank en Spijslokaal Het Schoutenhuys is gehuisvest in het voormalig gerechtsgebouw uit 1652. Hier komt de liefde voor koken én Texelse producten samen. We serveren ‘Gerechies van de Schout’. Een heerlijk verrassingsmenu van gevarieerde gerechtjes met groente, vlees en vis. Elke twee weken wisselt de samenstelling. De koks laten zich inspireren door het seizoen en verse, lokale streekproducten. Laat je verrassen zonder keuzestress!

galerij

culinaire specials

Wie graag de Texelse specialiteiten wil proeven, kiest voor onze specials. Ga op culinaire ontdekkingsreis en geniet van alles wat ons eiland te bieden heeft. Stel zelf je driegangen diner samen, met jouw favoriete gerechten. Mals Texels lamsvlees, de zilte bite van verse vis, de aardse smaak van Texelse asperges. Dat wordt nog lastig kiezen… Voor de liefhebbers van speciaalbier en kaas tippen we onze proeverij. Niet voor niets vallen de smaakvolle producten van eilandse brouwers vaak in de prijzen!

Geniet op de eerste avond van een driegangen diner met Texelse ingrediënten. De volgende dag lekker op de fiets en als afsluiting een proeverij van Texelse kaas en speciaalbier.

De smaak van Texel is divers. Lamsvlees, asperges, vis, kaas. Onze koks zijn fan en creëren de mooiste gerechten met pure ingrediënten.