HOTEL DE LINDEBOOM TEXEL

Authentiek Texel

Lindeboom buiten

ALGEMENE INFORMATIE

  • 49 kamers
  • Twee restaurants
  • Gratis WIFI internet

Een rijke historie, een vleugje nostalgie en veel comfort. De Lindeboom is een driesterren Superior hotel in hartje Den Burg, waar gastvrijheid een lange traditie kent. Het pand uit 1891 combineert een authentieke sfeer met moderne faciliteiten. Ga er even tussenuit en laat het échte genieten beginnen. In 2016 is het hotel uitgebreid met 24 kamers. Ook zijn de Brasserie, het Schoutenhuys en de Lobby vernieuwd. In het voorjaar van 2018 zijn de kamers in het historische deel volledig gerenoveerd.

Het terras van Hotel de Lindeboom

TERRAS

Het grote terras van De Lindeboom ligt op een prachtige plek midden in Den Burg. U heeft een mooi uitzicht over het plein, het domein van winkelend publiek en marktbezoekers.

Schoutenhuys lindeboom buiten

GESCHIEDENIS

De geschiedenis van De Lindeboom reikt tot ver in De Middeleeuwen. Uit de kronieken blijkt dat op deze plaats het huis van de schout stond. In het huidige Drank- en Spijslokaal ‘t Schoutenhuys is de rijke historie van dit pand goed zichtbaar.

Food lindeboom

PROEF & ERVAAR TEXEL

Proef en ervaar Texel, al jaren de lijfspreuk van Hotel Groep Texel. Daar waar het ons om gaat. U tijdens het verblijf te laten delen in alles wat wij dagelijks om ons heen mogen ervaren. De frisse zilte lucht, de smaakvolle producten, de ‘sappige’ verhalen en de mooie vergezichten.

DUURZAAM ONDERNEMEN

Maatschappelijk verantwoord ondernemen, oftewel niet alleen oog hebben voor winst, maar net zo goed voor mens en milieu, is een kerngedachte van Hotel Groep Texel. Op welke manier dat in onze bedrijven tot uiting komt, zetten we graag voor u op een rij.

Hotel De Lindeboom