hotel de lindeboom

Gastvrij eilandhotel

Een rijke historie, vleugje nostalgie en veel comfort. Hotel De Lindeboom is een Superior driesterrenhotel in hartje Den Burg. Kom overnachten op Texel in een prachtig pand uit 1891. Binnen ervaar je een authentieke sfeer én alle moderne luxe voor een heerlijk verblijf. Gastvrijheid zit in ons DNA, wat garant staat voor een warm welkom. Van Texeltips tot verrassende menu’s; wij zorgen graag voor een geweldige tijd op Texel. Geniet van een paar dagen pure verwennerij.

faciliteiten

  • Rookvrij hotel 
  • Geschikt voor mindervaliden 
  • Lift (Deluxe Twin kamers en Deluxe Suites)
  • Wasserij / Strijkservice 
  • Oplaadpunt elektrische fietsen 
  • Oplaadpunt elektrische auto’s
  • Parkeerterrein (€8,00 per 24H)
  • Honden zijn (beperkt) welkom. (€ 20,- p.n., max € 40,-.)

terras

Hotel De Lindeboom heeft een groot terras aan de voorzijde. Het grenst direct aan het centrale (markt) plein. Marktbezoekers, winkelend publiek; overdag ervaar je de stadse gezelligheid van een bruisend centrum. En natuurlijk volop zon! Ons terras is eerder uitgeroepen tot beste terras van de Wadden. Wie aanschuift aan tafel, kan rekenen op gastvrije bediening en een gevarieerde menukaart met de beste producten van Texelse bodem.

Historie

De geschiedenis van Hotel De Lindeboom reikt tot ver in de Middeleeuwen. Op deze locatie stond het huis van de Schout. Achterin bevonden zich de kelders, die werden gebruikt als gevangenis. Ons markante pand geeft nóg meer historische details prijs.

beleef & geniet

Hotel De Lindeboom is een fijne uitvalsbasis voor een weekendje weg of paar dagen Texel. Je hebt keuze uit comfortabele en luxe hotelkamers. Een plek voor jezelf, om heerlijk te relaxen. In de Brasserie of Drank- en Spijslokaal Het Schoutenhuys worden eerlijke gerechten geserveerd. De koks laten je kennismaken met de pure smaak van het eiland.

Laagdrempelig, gezellig en de hele dag geopend. De Brasserie serveert lunch en diner, waarbij je heerlijke, huisgemaakte gerechten proeft.

Dineren, maar dan nét even anders. Aan tafel serveren we ‘gerechies’. Op je bord krijg je een heerlijke creatie met vlees, vis of groente. Een bijzonder avondje uit!