meetings & events

Compleet en Verzorgd

Hotel De Lindeboom heeft drie sfeervolle zalen. Een vleugje historie met alle moderne faciliteiten. Met recht een bijzondere locatie voor jouw meeting of event op Texel. Van zakelijke trainingen, vergaderingen, brainstormsessies tot een gezellig familiefeest, intiem diner of bruiloft. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. De combinatie van een hotel, drie zalen en twee restaurants maakt véél mogelijk! Gastvrijheid is voor ons: inspelen op jouw wensen.

Wij denken graag met je mee!

schoutenzaal

De Schoutenzaal is een klassieke zaal met allure. Glazen kroonluchters aan de wand, hoge buffetkasten tegen de muur. Het hele interieur ademt historie. Blikvanger is de kleurrijke achterwand uit 1787. Sierlijke schilderingen, omlijst door decoratief houtsnijwerk. In deze setting is het inspirerend vergaderen, of beleef je een bijzonder familiediner. Groepsgrootte: Max. 40 personen.

  • Beamer / audio-installatie
  • Wifi / internetaansluiting
  • Whiteboard
  • Keuze uit tafelopstellingen

waaghzaal

De Waaghzaal is een intieme zaal, in het hart van ons pand. De diepe kleuren en gebrandschilderde ramen geven de ruimte een art-decosfeer. Een koepel in het plafond zorgt voor mooie lichtinval. Een oase van rust, middenin het centrum van Den Burg. Via openslaande deuren kunnen we desgewenst het Drank- en Spijslokaal Het Schoutenhuys erbij betrekken. Zodat je de zaal multifunctioneel kunt gebruiken voor vergaderingen of familiediners. Groepsgrootte: Max. 40 personen.

  • Beamer / audio-installatie
  • Wifi / internetaansluiting
  • Whiteboard
  • Keuze uit tafelopstellingen

ontdek meer

Je hebt de keuze gemaakt om die zakelijke training, vergadering of brainstormsessie op Texel te houden. Elkaar romantisch het ja-woord te geven of een familiefeest op het eiland te vieren. De benefits van een meeting of event op Texel? Kilometers zandstrand, prachtige duinpaadjes en veel plekken in de natuur waar je helemaal kunt opladen. Een decor waar je ‘u’ tegen zegt. Heerlijk om even uit te waaien, of tussendoor volop inspiratie op te doen. Boek een luxe hotelkamer in Hotel De Lindeboom Texel en geniet ‘thuis’ van volop gastvrijheid.

Op Texel is zo veel te beleven. Dat past simpelweg niet in vier seizoenen. Daarom hebben wij er zes! Ontdek onze arrangementen.

Ons hotel telt 49 kamers, van comfortabel tot luxe. Een zacht bed, moderne badkamer en knus loungehoekje. Dat wordt relaxen!