ZALEN

Gratis WIFI Internet in al onze zalen

Meeting Waaghzaal

MEETINGS & EVENTS

De Lindeboom heeft 3 zalen beschikbaar voor zakelijke meetings, diners en feesten en partijen. Elke zaal kent zijn eigen stijl en sfeer, van klassiek tot modern. Er zijn arrangementen voor groepen van 10 tot 500 personen. Dankzij de combinatie van hotel, zalen en twee restaurants onder één dak, zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt. Geef uw wensen aan ons door en wij bieden u graag een programma op maat.

Wij denken graag met u mee. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

T: +31 222 312 041
E: info@lindeboomtexel.nl

Schoutenzaal

SCHOUTENZAAL

De Schoutenzaal is een statige, klassieke zaal. Glazen kroonluchters sieren het plafond en de wanden. Hoge buffetkasten zijn decoratief en geven een huiselijke sfeer. De beeldende achterwand uit 1787 is een bijzondere blikvanger in de zaal. Deze historische entourage leent zich uitstekend voor een intieme bruiloft of familiediner (± 40 tot 50 personen). De zakelijke markt beschikt in De Schoutenzaal over moderne vergaderfaciliteiten, zoals een beamer, internetaansluiting, audio-installatie en whiteboard. De tafels kunnen in elke opstelling worden geplaatst. Zo creëren wij de optimale setting voor uw meeting of diner.

Meeting Waaghzaal

WAAGHZAAL

De Waaghzaal ligt ingeklemd tussen Drank- en Spijslokaal ’t Schoutenhuys en de Café Brasserie. Voor groepen tot 30 personen is het een perfecte locatie. We gebruiken deze zaal tijdens diners, besloten recepties of zakelijke bijeenkomsten. De Waaghzaal kan bij ’t Schoutenhuys worden betrokken, om op deze manier een grotere groep te accommoderen.

QUESTION PLAZA

De Question Plaza – met podium en ruime dansvloer – is een grote zaal met een scala aan mogelijkheden. Theatervoorstellingen, bruiloften, bedrijfsfeesten of zakelijke presentatie-avonden. De Question Plaza heeft alle middelen in huis voor een geslaagd evenement. Op ons podium traden al vele artiesten op, waaronder Marco Borsato, Wouter Hamel, Van Dik Hout en Rita Reys. De moderne licht- en geluidsapparatuur zorgt bovendien voor een professionele ondersteuning. Op uw verzoek regelen wij het hele programma met buffet of diner, dj, muziekband of andere culturele optredens.

Hotel De Lindeboom