Waldkorn ‘Oudeschild’ met huisgemaakte tonijnsalade
Waldkorn ‘De koog’ met geitenkaas, nootjes en honing
Focaccia ‘Eierland’ met carpaccio van Texels rund, rustiek kaas, pesto, pijnboompitjes, rode ui en kappertjes
Ciabatta ‘Den Burg’ met gegrilde Texelse lamsbout en mosterdsaus
Gildekorn ‘De Waal’ met boerenkaas met zongedroogde tomaten van kaasboerderij Wezenspyk met Texelse gerookte lamsham
Tosti ham en/of kaas
Texelse tosti lamsham en kaas van ‘Wezenspyk’ op donker brood met mostersaus
Luxe tosti van donker landdesembrood met rode pesto, boerenkaas met zongedroogde tomaten, rucola en serranoham
Lindebooms’ 12 uurtje: Donker landdesembroodje met een Kwekkeboom kroket, donker landdesembroodjes belegd met ham, kaas en een spiegelei en daarbij geserveerd onze soep van de dag
Rondje Lindeboom. Kopje soep van de dag met 3 kleine broodjes met boeren Texelse kaas, tonijnsalade en met carpaccio en groene pesto
Clubsandwich ‘De Lindeboom’ (spek, tomaat, sla, kaas, ananas, ham en guacamole) geserveerd op donker landdesembrood
Clubsanwich ‘De Wadden’ (gerookte zalm, Waddenzeegarnaaltjes van TX 65 en tonijnsalade) geserveerd op donker landdesembrood
Twee ‘Kwekkeboom’ kroketten met brood
Uitsmijter met boerenham en/of kaas en/of rosbief
Omelet met Texelse shiitake, lamsham en Texelse kaas