brasserie de lindeboom

Koffie, Lunch & Diner

De Brasserie is een culinaire ontmoetingsplek voor hotelgasten, toeristen en locals. Gezellig, laagdrempelig en de hele dag geopend. Bij de ochtendzon een ontbijt op het terras, met zicht op het centrale plein. Het voelt een tikkie ‘stads’, en dat midden op een Waddeneiland! Lunchen buiten of in de lichte serre; je zou bijna de tijd vergeten… Zodra de winkels hun deuren sluiten, is er nog volop ‘reuring’ bij ons. Menig Texelaar komt nog even een biertje drinken na het werk. De Brasserie, met haar nostalgische hoekjes, nodigt uit om heerlijk te dineren op Texel.

Openingstijden: Maandag t/m zondag: 11.00 – 23.00 uur
Keuken geopend:  11.30 – 20.30 uur

PROEF DE SFEER

De Brasserie biedt niet alleen smakelijke gerechten. Je proeft óók een gezellige, huiselijke sfeer. Gastvrijheid krijgt bij ons een gezicht. En passant krijg je leuke Texeltips, of vertellen we graag meer over de herkomst van Texelse producten.

ontdek meer

Verblijf je een paar dagen op Texel? Dan hebben we een paar goede aanraders! Reserveer een tafeltje in Het Schoutenhuys. Een prachtig authentiek Drank- en Spijslokaal, waar we het nét even anders aanpakken. Kleine, gevarieerde gerechtjes zijn ware smaakbommetjes op het bord. Of boek een van onze arrangementen. Overnachten op Texel met leuke extraatjes!

Dineren, maar dan nét even anders. Aan tafel serveren we ‘gerechies’. Op je bord krijg je een heerlijke creatie met vlees, vis of groente. Een bijzonder avondje uit!

Op Texel is zo veel te beleven. Dat past simpelweg niet in vier seizoenen. Daarom hebben wij er zes! Ontdek onze arrangementen.