arrangementen

Authentiek Texel

Maak uw verblijf extra aangenaam en boek een ervaring. Bij een verblijf van minimaal 2 nachten op basis van logies met ontbijt kunt u uw eigen ervaring samenstellen met extra voordeel. De getoonde prijzen is exclusief de prijs van uw hotelkamer.

A LA CARTE ERVARING

Texels genieten

Het eiland is rijk aan heerlijke Texelse producten, zoals Texels lam, asperges, vis en schapenkaas. De koks zijn er dol op – en weten precies hoe ze de Texelse smaak het beste tot hun recht laten komen. Stel je eigen driegangenmenu samen van de kaart. Laat je verrassen en proef onze passie voor lokale seizoensproducten. Een ware ‘A la Carte’ beleving!

Speciale online prijs: € 67,50 per persoon

  • Een glas huisapéritief
  • ‘A la Carte’ diner op eerste avond
  • Fles wijn naar keuze
  • Koffie/thee en een digestief naar keuze

PROEF & ERVAAR TEXEL ERVARING

Een culinaire ontdekkingstocht!

Geniet op de eerste avond van een driegangen diner met Texelse ingrediënten. De volgende dag stap je op de fiets. Ontdek zelf waar de producten vandaan komen. Bij veel bedrijven mag je een kijkje in de keuken nemen. Eenmaal ‘thuis’ kun je bijkomen op ons zonnige terras of in de Brasserie. Dat wordt een feestje met Texelse kaas en een speciaalbier van het eiland op tafel!

Speciale online prijs: € 57,50 per persoon

  • Een driegangenmenu op de eerste avond in de Serre
  • Proeverij van speciaalbier en Texelse kazen
  • Boekje over Texelse producten
  • Fiets voor één dag

ontdek meer

Texel, het grootste waddeneiland van Nederland is de perfecte plek voor een vakantie in eigen land. Trek erop uit in de Texelse natuur en ontdek vele culinaire hoogstandjes. Of leer het historische Den Burg kennen. Een tikkeltje stads, maar onmiskenbaar met een eilands karakter.
Op Texel valt zo veel te proeven en te ervaren, dat past gewoonweg niet in vier seizoenen. Daarom hebben wij zes seizoenen met ieder zijn eigen sfeer èn een passend arrangement.
Een rijke historie, een vleugje nostalgie en veel comfort. De Lindeboom is een driesterren Superior hotel in hartje Den Burg, waar gastvrijheid een lange traditie kent.