Bij Hotel De Lindeboom bent u van harte welkom

Hotel De Lindeboom is gewoon open. U bent bij ons dan ook van harte welkom. Het voorjaar is in alle hevigheid losgebarsten en wij kunnen ons voorstellen dat u na weken van thuis zitten er weer eens uit wil.

Wij onderschrijven nog steeds de ernst van de situatie, daarom doen wij er alles aan om onze gasten adequaat en vooral veilig te kunnen ontvangen.

De Lindeboom is alleen voor hotelgasten vanaf heden weer volledig geopend. Het ontbijt serveren wij weer in de Brasserie.

De nieuwe menukaart ligt ook weer op tafel dus er is weer genoeg te kiezen!

De tafels in de Brasserie staan op ruime afstand van elkaar. Ook ten aanzien van de bediening zijn de nodige maatregelen genomen.

Naast de richtlijnen van het RIVM zijn bij ons nog extra maatregelen van kracht:

  • Wij hebben onze medewerkers gemonitord op contacten uit risico omgevingen.
  • Alle contactpunten worden zeer frequent ontsmet.
  • In de keuken worden de gebruikelijke (zeer strenge) HACCP hygiëne normen verder aangescherpt.

Dit alles geldt natuurlijk voor het gehele hotel, want de veiligheid van onze gasten gaat bij ons voor alles. Heeft u verdere vragen, kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Voor informatie rondom het virus, verwijzen wij u door naar het RIVM.

Nogmaals bedankt voor uw begrip en steun in deze moeilijke tijd voor ons allen. Wij hopen dat u allemaal gezond blijft en kijken er naar uit om u te verwelkomen in ons hotel.