Slide background
Slide background

3 DAAGS OUD EN NIEUW ARRANGEMENT TEXEL

Vanaf € 259,00 per persoon*

Samen met ons het nieuw jaar inluiden. Van 19:00 tot 01:00 uur kunt u volgens de “all-inclusive” formule drankjes bestellen zonder hiervoor extra te betalen. Hierbij gaan wij rond met diverse hapjes (“Gerechies”). Het zal u aan niets ontbreken. Om middernacht proosten we samen met een glas champagne. Ter verhoging van de feestvreugde en om het nieuwe jaar in te luiden hebben we uiteraard vuurwerk.

Maandag 30 december 2019

  • Aankomst in het hotel vanaf 15:00 uur
  • 3-gangen menu met Texelse producten in één van onze restaurants

Dinsdag 31 december 2019 (Oudejaarsavond)

  • Ontbijt met Texelse producten in Brasserie de Lindeboom
  • Oudejaarsavond (van 19.00 tot 01.00 uur) met “Gerechies van de Schout”.
  • Live muziek in de Brasserie

Woensdag 1 januari 2020 (Nieuwjaarsdag)

  • Champagneontbijt
  • Surprise mee naar huis bij uitcheck

*Bovenstaande prijzen zijn op basis van 2 personen in een Comfort Twin met douche en toilet. Voor de prijzen van de andere kamertypes klik op ‘check beschikbaarheid’. Single-use toeslag: € 35,00 p.n.. Kinderen tot 3 jaar gratis. Kinderen van 4 tot 12 krijgen 50% korting.

Hotel Lindeboom is een aanrader! Er is niets wat een negatieve reactie oproept.De kamer/badkamer zijn schoon.De bedden zijn prima. De diners in het Schouthuys en de Brasserie waren voortreffelijk! Een speciale vermelding voor de barkeeper/bediening in het Schouthuys; deze horecaman is met zijn vak bezig;alle gangen van de Gerechies werden vakkundig van uitleg voorzien; ook zijn muziekkeuze is helemaal goed en op verzoek legt hij uit wie de uitvoerenden zijn met uitgebreide informatie; dit kom je niet vaak tegen; kortom de gehele crew van dit hotel legt je echt in de watten. Hulde!

Om met Johannes van Dam de culinaire recensent uit Amsterdam te spreken krijgen jullie een 10! We hebben een heerlijk weekend gehad; dank!!

R. Rave2 nachten verblijf 28/29 01-2011

Tijdens een korte vakantie op Texel gegeten in het Schoutenhuis. Wij hadden gelezen over de gerechies. Kleine hapjes, noem het tapas op z,n Texels. Een amuse, 4 voorgerechtjes, soepje, 2 vis- en 2 vleesgerechtjes en als afsluiting 4 kleine desserts. Het was genieten met dagverse producten en vakkundige uitleg van het bedienend personeel. Wij hebben genoten.

DickHet was genieten
Hotel De Lindeboom