Slide background
Slide background

2, 3 of 4 Daags Kerstarrangement Texel

Traditiegetrouw ook in 2019 weer een 4 daags Lindebooms Kerstarrangement bestaande uit 3 overnachtingen in een Comfort Twin met ‘s avonds verrassende diners, o.a. een 3-gangen seizoensmenu en “Kerst-Gerechies van de Schout”. Bovendien kunt u iedere ochtend genieten van een smakelijk kerstontbijt. Wist u dat er op Texel in de kerstvakantie heel veel te beleven is? Het beloven weer mooie dagen te worden.

Nieuw sinds 2018 (en goed bevallen bij onze gasten) is de mogelijkheid zelf binnen het arrangement een alternatieve aankomst en vertrekdag te bepalen. Zie onder voor de diverse mogelijkheden.

Dinsdag 24 december 2019 (Kerstavond)

  • Aankomst in het hotel vanaf 15:00 uur
  • 3-gangen seizoensmenu in één van onze restaurants

Woensdag 25 december 2019 (1e Kerstdag)

  • Uitgebreid Kerstontbijt
  • Entree voor een museum op Texel
  • “Kerst-Gerechies van de Schout” in één van onze restaurants

Donderdag 26 december 2019 (2e Kerstdag)

  • Champagneontbijt
  • 2-gangen keuzemenu in één van onze restaurants

Vrijdag 27 december 2019

  • Texels ontbijtbuffet
  • Surprise bij het afscheid

2 Daags (1 nacht) met aankomst op 25 of 26 december vanaf 119,00 p.p.
3 Daags (2 nachten) met aankomst op 24 of 26 december vanaf 219,00 p.p.
4 Daags (3 nachten) met aankomst op 24 december vanaf 289,00 p.p.

Bovenstaande prijzen zijn op basis van 2 personen in een Comfort Twin met douche en toilet. Voor de prijzen van de andere kamertypes klik op ‘check beschikbaarheid’. Single-use toeslag: € 35,00 p.n.. Kinderen tot 3 jaar gratis. Kinderen van 4 tot 12 krijgen 50% korting.

Leuke locatie in het centrum. Personeel is zeer klantvriendelijk. Wij waren hier om de 60e verjaardag van mijn man te vieren. Ze hebben overal aan gedacht. Felicitaties door het personeel, attentie met kaart op de kamer. ‘S Avonds bij de Gerechies het dessert met ‘vuurwerk’ en felicitatie in chocolade geschreven op het bord. Te gek !

Maria Vonk-de GrootSuper leuke plek

Tijdens een korte vakantie op Texel gegeten in het Schoutenhuis. Wij hadden gelezen over de gerechies. Kleine hapjes, noem het tapas op z,n Texels. Een amuse, 4 voorgerechtjes, soepje, 2 vis- en 2 vleesgerechtjes en als afsluiting 4 kleine desserts. Het was genieten met dagverse producten en vakkundige uitleg van het bedienend personeel. Wij hebben genoten.

DickHet was genieten
Hotel De Lindeboom