arrangementen

Authentiek Texel

Wat maakt een verblijf op Texel extra speciaal? Boek een Ontdek & Beleef ervaring! Bij een verblijf van minimaal twee nachten, op basis van logies met ontbijt, kun je deze eigen ervaring samenstellen. De getoonde prijs is exclusief de prijs van de hotelkamer.

FIETS EN WANDEL ERVARING

Een eilandgevoel

Geniet van de wind door je haar en adem gezonde zeelucht in! Met meer dan 135 km aan fietspaden, is Texel een waar ‘fietswalhalla’. Plan een route door het Nationale Park, naar de Vuurtoren of gewoon kriskras over het eiland. Ons boekje met fiets- en wandelroutes geeft je genoeg inspiratie om alle uithoeken te ontdekken. Na een actieve dag Texel, schuif je ‘s avonds aan in de Serre voor een uitgebreid driegangen diner.

Speciale online prijs €77,50 per persoon

  • Een driegangenmenu in de Serre, op (de eerste) twee avonden van het verblijf
  • Fiets voor twee dagen
  • Boekje met fiets- & wandelroutes
  • Plattegrond van Texel
  • Koffie/thee met lekkers

RONDJE LINDEBOOM ERVARING

Lekker shoppen

Het historische Den Burg is de grootste plaats op Texel. Het heeft vele authentieke panden: check ook de mooie gevels! Sla bij De Lindeboom gelijk rechtsaf en je belandt in rustige, pittoreske straatjes. In het centrum vind je talloze leuke winkels. Net even anders, vaak met Texelse producten. Ga een paar uur lekker strûnen, zoals wij dat noemen. Op marktdagen is het gezellig druk op het plein voor De Lindeboom. Tussendoor ben je welkom voor een lunch op het terras of in de Brasserie.

Speciale online prijs: € 71,50 per persoon

  • Een driegangenmenu in de Serre, op de eerste avond
  • Een lunchgerecht naar keuze met koffie/thee en een glas (karne)melk
  • Op de tweede avond genieten van ‘Gerechies’ in Het Schoutenhuys
  • Boekje ‘Schapen kijken op Texel’

ontdek meer

Texel, het grootste waddeneiland van Nederland is de perfecte plek voor een vakantie in eigen land. Trek erop uit in de Texelse natuur en ontdek vele culinaire hoogstandjes. Of leer het historische Den Burg kennen. Een tikkeltje stads, maar onmiskenbaar met een eilands karakter.

Hotel De Lindeboom maakt van je lunch of diner graag het hoogtepunt van de dag. Onze geheime ingrediënten? Een gastvrij welkom en verrassende gerechten met véél Texelse producten.

Een rijke historie, een vleugje nostalgie en veel comfort. De Lindeboom is een driesterren Superior hotel in hartje Den Burg, waar gastvrijheid een lange traditie kent.